вівторок, 7 березня 2017 р.

Тиждень математики та фізики



Результат пошуку зображень за запитом "картинки математика"З 20 по 24 лютого в Білоцерківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №7 проходив тиждень математики та фізики, метою якого було прищеплення інтересу до вивчення цих предметів; підвищення інтелектуального рівня учнів, формування в них практичних навичок застосування знань, які вони здобули на уроках. Підготовка учнів до проведення тижня математики дає їм можливість самостійно збирати матеріал, проявляти ініціативу, виховує наполегливість та відповідальність. В підготовці і проведенні тижня залучалися члени клубу любителів математики «Ерудит». Людина, що не знає математики, не здатна ні до яких інших наук. Математика - мова всесвіту, мова істини. Математика - це життя. Вона не лише цікава, а і захоплююча наука. Це гімнастика розуму, для якої потрібна гнучкість, витривалість, кмітливість.





Розпочався предметний тиждень лінійкою, на якій було оголошено план проведення тижня, були поставленні завдання перед учнями школи. В перший день була оформлена виставка стінгазет.




Протягом тижня проводилися різноманітні конкурси, учні складали і розгадували кросворди, ребуси, складали математичні казки. Цікавим був фізичний конкурс «Що, де, коли». Переможцями стали знавці з 10-Б класу. Учні переглянули відеофільми з фізики, астрономії та математики.

Завершився тиждень математики та фізики підведенням підсумків всіх конкурсів, було проведене нагородження переможців.

Немає коментарів:

Дописати коментар